Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@03:22:20 GMT

داش‌علی، بوناچیچ و مورد عجیب نفت تهران

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۶۵۸۱۱

داش‌علی، بوناچیچ و مورد عجیب نفت تهران

به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، در هفته‌های اخیر فوتبال ایران و لیگ برتر دستخوش اتفاقات عجیب و جالب توجهی بود که تغییر روی نیمکت 3 تیم لیگ برتری از جمله آن بود. شاید در شروع لیگ هفدهم کمتر کسی تصورش را می‌کرد تا نیمه نیم فصل نخست شاهد تغییر روی نیمکت تیم‌ها باشیم ولی این اتفاق برای 3 تیم رخ داده و چند تیم دیگر هم به نظر می‌رسد فاصله‌ای تا تغییر سرمربی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مورد عجیب نفت تهران

نفت تهران از عجیب‌ترین باشگاه‌های کشور در طول چند سال اخیر بوده است ولی اتفاقی که در فصل جاری برای این تیم افتاد شاید در طول تاریخ فوتبال بی‌سابقه باشد که سوژه طنز پردازان ورزشی را هم در چند وقت اخیر داغ کرده است.

نفت که پیش از شروع لیگ با مالکیت سابق خود پس از جدایی علی دایی مدت‌ها درگیر انتخاب سرمربی جدید خود بود، گزینه‌هایی مثل امیر قلعه‌نویی، عبدالله ویسی، حسین فرکی، افشین پیروانی، حمید استیلی و یحیی گل‌محمدی را روی نیمکت خود مطرح کرد ولی در نهایت تصمیم گرفت علی کریمی را به عنوان سرمربی انتخاب کند.

حضور کریمی روی نیمکت تیم دوامی نیاورد تا در آستانه شروع لیگ برتر و چند روز پیش از دیدار سوپرجام، حمید درخشان به عنوان سرمربی کارش را شروع کند. درخشان کارش را در لیگ برتر با نفت آغاز کرد ولی تغییر مالکیت باشگاه و واگذاری سهام به شرکت نفت طلاییه باعث شد تا مالکان جدید مجدداً با عبور از نام حمید درخشان، مجدداً سراغ علی کریمی بروند و با وعده و وعیدهای متفاوت او را به تیم برگردانند. بازگشت کریمی به نفت هم دوامی نیاورد و اختلافات داخلی سر باز کرد تا این همکاری خیلی زود به پایان برسد و مجدداً درخشان روی نیمکت این تیم بنشیند.

حالا رسانه‌ها و علاقه‌مندان به فوتبال منتظرند تا ببینند چه زمانی درخشان کنار می‌رود تا مجدداً شاهد حضور کریمی روی نیمکت این تم باشیم.

احترام به خواسته هوادار به سبک داش‌علی

استقلال فصل هفدهم را هم تقریباً مشابه فصل شانزدهم شروع کرده بود ولی این بار منصوریان به خاطر یک سال سابقه روی نیمکت تیمش و همچنین فعالیت گسترده در نقل و انتقالات، انتظارها را از خودش بالا برده بود و هوادار دیگر تحمل شروع ضعیف و اوج‌گیری در ادامه راه را نداشت.

دقایق پایانی بازی با ذوب‌آهن بود که صبر هوادار تمام شد و منصوریان با شعار حیا کن، رها کن از سوی سکوها روبرو شد و دقایقی بعد در نشست خبری این خواسته را اجابت کرد و استعفای خود را اعلام کرد.

سرمربی سابق استقلال کارش را با این تیم در فصل هفدهم و با کسب یک پیروزی، دو تساوی و چهار شکست و تنها 2 گل زده به پایان رساند و تک بازی آبی‌ها با هدایت موقت مک درموت مقابل سپید رود با پیروزی به پایان رسید تا در نهایت وینفرد شفر آلمانی روی نیمکت آبی‌ها قرار بگیرد و باید در ادامه دستپخت او را هم در استقلال تجربه کرد.

یک اخراج دیگر در کارنامه بوناچیچ

گسترش فولاد پس از جدایی کمالوند با مدیریت هوشنگ نصیرزاده کارش را در فصل جدید شروع کرد و لوکا بوناچیچ، سرمربی نام آشنای ایرانی‌ها مجدداً به کشور ما بازگشت تا شانسش را این بار در تبریز دنبال کند. بوناچیچ در آخرین فعالیت‌هایش در فوتبال ایران با تیم‌هایی مثل ذوب‌آهن و مس کرمان با شکست روبرو شده بود و دیگر کسی او را با نایب قهرمانی آسیا در سپاهان نمی‌شناخت.

بوناچیچ کارش را ضعیف شروع کرد و ضعیف ادامه داد و ضعیف به پایان برد تا از اولین سرمربیان لیگ هفدهم باشد که حکم برکناری‌ به دستش می‌رسد. بوناچیچ با 2 پیروزی، یک تساوی و پنج شکست از 8 مسابقه کارش را با گسترش فولاد تمام کرد و تیم را در رتبه شانزدهم جدول تحویل فیروز کریمی داد و باید دید سرمربی جدید گسترش چه کارنامه‌ای در این تیم رقم می‌زند.

اخراجی‌های بعدی؟...

شاید جدایی 3 سرمربی در هشت هفته زیاد به نظر برسد ولی همین حالا هم چند سرمربی دیگر علاوه بر اینها روی لبه تیغ گام بر می‌دارند.

زلاتکو کرانچار، سرمربی کروات سپاهان که با وجود هزینه زیاد در نقل و انتقالات و جذب مهره‌های نامی نتایج خوبی نگرفته است بیشتر از هر کسی نزدیک به جدایی است.

سپاهان با هفت امتیاز و تنها با تفاضل بیشتر نسبت به گسترش فولاد و استقلال خوزستان در رتبه چهاردهم قراردارد و با توجه به شرایط حتی از بوناچیچ برکنار شده هم ضعیف‌تر عمل کرده است.

عبدالله ویسی از استقلال خوزستان، اکبر میثاقیان از سیاه‌جامگان و حتی علی نظرمحمدی از سپیدرود هم اگرچه هنوز خطر جدی احساس نمی‌کنند ولی جزو گزینه‌هایی هستند که ممکن است فصل را با هدایت تیم کنونی‌شان به پایان نبرند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • عجیب‌ترین سرقتی که در تهران رخ داد
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • ۴ گزینه نهایی مکس ابرل برای نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ
  • عکسی از تیپ عجیب صادق خلخالی در میدان جنگ
  • ناراحتی مربی سابق رئال از میلان: امیدوار به یونایتد
  • هانسی فلیک، گزینه جدی نشستن روی نیمکت چلسی
  • لیگ برتر حالا یک سرمربی با تفکرات هجومی دارد
  • نیمکت‌های داغ فوتبال اروپا؛ کدام تیم‌ها سرمربی‌شان را عوض می‌کنند؟ / آن تایم
  • گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی