Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@01:14:57 GMT

برای علی انصاریان؛ عصر چهارشنبه‌ی من ...

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۰۴۱۵

برای علی انصاریان؛ عصر چهارشنبه‌ی من ...

دو دهه پیش بخش مهمی از هیجان دربی ها، ژست های علی انصاریان جلوی دوربین بود.

به گزارش "ورزش سه"، از همان روز اول آمده بود که ستاره بشود. کشف مرحوم منصور پورحیدری بعد از دو فصل بازی کردن در ترکیب فجر سپاسی، در ابتدای فصل 77 بود که لباس تیم مورد علاقه اش را به تن کرد. در میان آن همه مدافع گردن کلفت، از نادر محمد خانی، افشین پیروانی، بهروز رهبری فرد و مهدی هاشمی نسب، علی انصاریان از همان روز اول بلد بود چجور خودش را در دل هواداران جا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

از آن بازیکنان بود که بد به دل علی پروین می نشست. پس بازگشت سلطان در مهر سال 77 تولد علی انصاریان در پرسپولیس لقب گرفت. او ابتدا در پست دفاع راست برای قرمزپوشان به میدان می رفت و در ادامه به دفاع میانی منتفل شد. علی پروین که دلش نمی آمد حتی یکی از این مدافعان طراز اول را نیمکت نشین کند، هر جوری همه را در ترکیب جا می داد؛ حتی به قیمت انتقال افشین پیروانی یا نادر به پست غیرتخصصی هافبک دفاعی.

 

قاموسش با بخیه و خونریزی گره خورده بود. از همان هفته های اول بارها تصاویر شکستن سر و صورت علی انصاریان در روزنامه های مختلف خودنمایی می کرد و اصلا جوری سرش را روی توپ می گذاشت که بترکد. بعد هم مثل یک سردار بی جان، با لباس خونین پرسپولیس برای ماندن در میدان تقلا کرده و لحظاتی بعد با سر بانداژ شده به ترکیب بازگردد.

 

 

اما جدایی مهدی هاشمی نسب و انتقال او به استقلال باعث شد علی انصاریان بیشتر دیده شود. معدود بازیکنانی لقب "داش" را از سکوها می گیرند، اما اگر سکوهای رقیب "داش علی منصوریان" داشتند، پرسپولیسی ها نیز مدافع متعصب خود را "داش علی انصاریان" صدا می کردند.

 

آنها که استادیوم برو بودند خوب می دانم چه می گویم. انصاریان وقتی از تونل بیرون می آمد مستقیم به سمت جایگاه 36 می رفت. هواداران نیز با فریاد داش علی انصاریان از او استقبال می کردند و بعد نوبت ژست گرفتن هنگام گرم کردن فرار می رسید.

 

 

حواسش به همه چیز بود. از وقتی اسکوربرد آزادی به راه افتاد، اول زمین می خورد، بعد یک نگاه به اسکوربرد می کرد و فاتحانه و با چهره ای دردآلود بلند می شد. بهروز را کنار زد و به پنالتی زن اول پرسپولیس تبدیل شد. دروازه الهلال و ممد الدعایه را نه یک بار که دو بار را باز کرد و پرسپولیس راهی چهار تیم برتر آسیا شد.

 

در اولین دوره لیگ برتر و در کنار حامد کاویانپور مهم ترین بازیکنان پرسپولیس بودند. چند ماه در تبریز به استقلال هم گل زد و محبوب تر از قبل شد؛ با آن شادی مملو از کری، غرور و تعصب.

 

اما در تابستان سرنوشت ساز سال 82، همان روزی که علی پروین بعد از شکست مقابل ملوان برای دادکان خط نشان کشید و البته اعلام کرد او و بازیکنانش با تیم اکبر غمخوار کار نمی کنند، بین پرسپولیس و سرمربی سمت علی پروین را انتخاب کرد و برای اولین بار از تیم مورد علاقه اش جدا شد.

 

 

اما خیلی زود پشیمان شد. به سایپا رفت، اما هر روز التماس می کرد اجازه بدهید به پرسپولیس بازگردد. یک بنر هم در استادیوم به شکل ابت در هر بازی دیده می شد: "تورو خدا علی انصاریان را به پرسپولیس بازگردانید."

 

یک سال بعد علی پروین با سلام و صلوات بازگشت و علی انصاریان هم دوباره لباس پرسپولیس را بر تن کرد. سال به سال که می گذشت خوش تیپ تر می شد و چهره اش در سال 77 مثلا با 84 قابل قیاس نبود. دروازه اولی کان را هم باز کرد و البته کمتر از آنچه انتظارش را داشتیم خوشحالی کرد.

 

 

در سریال و تلویزیون و سینما و مجله و همه جا دیده می شد. انصافا هم بلد بود برای هواداران دلبری کند. اما حضور آن یک نفری که گفت هیچوقت نمی بخشدش، باعث جدایی علی انصاریان از پرسپولیس و انتقال به استقلال شد؛ چشم در برابر چشم، نیکبخت را گرفتند و علی انصاریان را به رقیب هدیه دادند.

 

شاید برخی در تصور خود دربی آبان 85 را نیز مانند دربی 79 و داستان هاشمی نسب می دانستند. در اولین دربی هنگان گرم کردن در زمین به سمت زمین پرسپولیس آمد و مورد تشویق هم قرار گرفت. علی انصاریان در استقلال دوران کوتاه و بی حاصلی داشت و در نهایت یک سال بعد از این تیم جدا شد.

 

دیگر راه بازگشت به پرسپولیس باز نبود و در ادامه نفهمیدیم کجا از فوتبال خداحافظی کرد. در این سالها همه جا علی انصاریان را دیدیم جز در بطن فوتبال. سینمایی شده بود، حتی علاقه زیادی به متعصب نشان خود هم نداشت. بارها بابت انتقال به استقلال عذرخواهی کرد، اما کسری از آن ستاره یاغی یک دهه قبل نبود.

 

 

در برنامه های تلویزیونی شاهد خنده های بلندبلند علی انصاریان بودیم، اما کمتر دیر در محافل فوتبالی ظاهر می شد. تا همین اواخر که مبتلا به کرونا شد. دو دهه بعد از آن روزهایی که سر خود را جلوی توپ می گذاشت و غرق در خون می شد، ستاره محبوب سکوهای آزادی با زندگی وداع کرد.

 

یک چهارشنبه تلخ و غیرقابل باور دیگر؛ حتما 40 و اندی سال قبل چنین روزهایی را دیده بودند که نوشتند: عصر چهارشنبه‌ی من، عصر خوشبختی ما، فصل گندیدن من، فصل جون ‌سختی ما ....

 

آریا فاطمی مقدم

علی انصاریان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: علی انصاریان علی انصاریان علی پروین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»

معترضان شامگاه چهارشنبه در تفلیس، پایتخت گرجستان با پلیس درگیر شدند و سعی کردند به پارلمان این کشور نفوذ کنند. این در حالیست که تظاهرات شدید علیه لایحه جنجالی «عوامل خارجی» ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، جمعیت زیادی از معترضان گرجستانی برای دومین شب متوالی در مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند و فعالان پرچم گرجستان و اتحادیه اروپا را در دست داشتند. آنها با لایحه‌ای مخالف هستند که سازمان‌هایی را که بیش از ۲۰ درصد بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، مجبور می‌کند به‌عنوان «عامل خارجی» ثبت‌ شوند. نمایندگان مجلس روز چهارشنبه این لایحه را تصویب کردند.

گروهی از معترضان که برخی از آنها ماسک‌های اسکی به صورت داشتند، نرده‌های امنیتی را برچیدند و سعی کردند به داخل محوطه پارلمان گرجستان نفوذ کنند. افسران پلیس با ماشین‌های آب‌پاش و اسپری فلفل به مقابله پرداختند و تلاش داشتند معترضان را از نزدیکی درب‌های ورودی دور کنند.

همچنین تصاویری ویدیویی از برخی از معترضان منتشر شده که با ماموران درگیر شدند و در برابر دستگیری مقاومت می‌کنند. به گزارش شبکه اول گرجستان، معترضان سنگرهایی برپا و چندین جاده را در مرکز تفلیس مسدود کرده‌اند.

«الکساندر داراخولیدزه» معاون وزیر کشور گرجستان به خبرنگاران گفت در مجموع ۶۳ معترض به اتهام اغتشاش شامگاه چهارشنبه بازداشت شده‌اند. حزب اپوزیسیون پیشرو طرفدار غرب موسوم به «جنبش ملی متحد» گفت رهبر آن «لوان خابیشویلی» در ساعات اولیه روز چهارشنبه توسط پلیس برای مدت کوتاهی «ربوده» و مورد ضرب و جرح قرار گرفت. خابیشویلی اواخر همان روز با بانداژ روی بینی و پیشانی خود در جلسه پارلمان شرکت کرد.

به گزارش راشا تودی، اپوزیسیون این لایحه بحث‌برانگیز را «قانون روسیه» می‌نامد و این قانون را با قانونی که در سال ۲۰۱۲ در روسیه تصویب شد و از آن زمان گسترش یافته است، مقایسه می‌کند. معترضان اصرار دارند که دولت از این قانون برای برچسب زدن به رسانه‌های مستقل و مجازات مخالفان استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی جدید به جو استان کرمانشاه
  • آنچلوتی: سخت بود چون همه حواس‌ها به بایرن است
  • طلسم ۳۰ ساله در پرسپولیس؛ دومین کاپیتان هم در حسرت می ماند؟
  • نفرین محمد پنجعلی پشت سر دو کاپیتان پرسپولیس!
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • حریق در بیش از ۱۰۰ واحد مسکونی و تجاری امامزاده ابراهیم شفت +فیلم
  • حریق در بیش از ۱۰۰ واحد مسکونی و تجاری امامزاده ابراهیم شفت
  • جزییات حریق گسترده در امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • جزییات حریق گسترده در امامزاده ابراهیم شفت
  • حمله معترضان گرجستانی به پارلمان در اعتراض به لایحه «عوامل خارجی»